Vampire Academy

Vampire Academy
Richelle Mead

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Προβληματισμοί για το Bloodlines. (προσοχή! spoilers για Last Sacrifice)

Οι χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστήσουν στο Bloolines θα είναι oi Sydney Sage, Jill Mastrano, Eddie Castille, Andrian Ivaskov οι οποίοι θα είναι κατά κύριο λόγο μαζεμένοι σ'ένα λύκειο της Καλιφόρνια.
Οκ δεκτό η Sydney προστατεύει την Jill και έστω ότι ο Eddie βρίσκεται για παρόμοιο σκοπό. Το μεγάλο ερώτημα είναι από που κι ως που ο Andrian;
Κάνοντας απλά υποθέσεις αναρωτιέμαι άμα θα υπάρξει κάποιο φλέρτ μεταξύ Andrian- Sydney, ή  Andrian-Jill, ή ακόμα και ένα ερωτικό τρίγωνο Andrian-Sydney-Jill... (ακολουθεί σχετική ψηφοφορία)
Τουλάχιστον αυτό μας επιβεβαιώνει κάτι για το οποίο "ξέχασε" να μας εφησυχάσει η Mead. Ο Eddie αποφυλακίζεται και αποκτά και πάλι την εμπιστοσύνη που έχασε μετά τη δολοφονία του Μορόι που έβαλε η Tasha να επιτεθεί στην Lissa.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον μέσα σε όλες αυτές τις γνώριμες φατσούλες να ξαναδούμε την Rose,την Lissa, τον Dimka και τον Cristian και να μάθουμε εάν τελικά εκτελέστηκε η Tasha (όπως άλλωστε σκόπευαν να εκτελέσουν την Rose)

1 σχόλιο:

  1. Από δημοσίευση της Mead στο fb:
    Working on Bloodlines revisions is stressful, but Sydney is such a fun character. She speaks 5 languages and knows the periodic table backwards and forward--but is so oblivious to social and romantic stuff sometimes. :)

    Ίσως λοιπόν με το "Oblivious to romantic stuff" να μας βάζει σε περισσότερες υποψίες για την σχέση Andrian-Sydney!

    ΑπάντησηΔιαγραφή